Sažetak događaja

Slika /fotke za vijesti/područje-PU-L-S.jpg

GOSPIĆ - Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, šest prometnih nesreća, te jedan prekršaj protiv javnog reda i mira.

Foto: PU ličko-senjska
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, šest prometnih nesreća, te jedan prekršaj protiv javnog reda i mira.
 

Kriminalitet
Kazneno djelo evidentirano je na području Korenice, gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 36-godišnjak iz Gospića u svojstvu odgovorne osobe, svjesno i s namjerom pribavio drugome protupravnu imovinsku korist, čime je oštetio Šumariju Udbina u iznosu od oko 3000,00 kuna. Protiv njega se podnosi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela zlouporabe položaja ili ovlaštenja.
 

Promet

Jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se na području Gospića, jedna osoba je ozlijeđena i zadobila je lake tjelesne ozljede. Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Novalje, te po jedna na području Senja, Korenice i Otočca.
 

Javni red i mir
Evidentiran je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, na području Gospića, a počinjen je svađom i vikom.  

Događaj na granici
Jučer, oko 11 sati, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u suradnji s djelatnicima carine, prilikom granične kontrole, na MCGP Užljebić, na ulazu u RH, izvršili su kontrolu osobnog vozila marke „Hyundai“, bosanskih reg. oznaka, s kojim je upravljao 48-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Izvršenom kontrolom te vizualnim pregledom vozila pronašli su 6 kg svježeg mesa koje 61-godišnja vlasnica, državljanka Bosne i Hercegovine nije prijavila. Meso je privremeno oduzeto po djelatnicima carine koji su joj naplatili novčanu kaznu od 500 kuna, a Općinskom državnom odvjetniku u Gospiću dostavlja se Opće posebno izvješće.

 
 


Stranica