Teško ozlijeđen motociklist

Slika //fotke za vijesti/motor-na-boku.jpg

Jučer, 22. kolovoza oko 18 sati u mjestu Gradina Korenička, Općina Plitvička Jezera, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom.

Foto: Ilustracija
Jučer, 22. kolovoza oko 18 sati u mjestu Gradina Korenička, Općina Plitvička Jezera, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom. Do  nesreće je došlo na način da je 72-godišnjak iz Oravca, za vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola, upravljao traktorom Marke „IMT“ za koji je bio priključen poljoprivredni stroj (balirka), uključujući se sa zemljane površine na državnu cestu 1, nepropustivši vozila koja zadržavaju prednost prolaska. U tom trenutku iz smjera juga u smjeru sjevera nailazi motocikl marke „Kawasaki“ kojim je upravljao 43-godišnjak iz Beloslaveca, koji kako bi izbjegao direktan sudar s traktorom, slijeće van kolnika u desnu stranu, gdje se i zaustavlja.
U navedenoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 43-godišnji vozač motocikla.
Protiv 72-godišnjaka podnosi se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, te mu je izdan obavezni prekršajni nalog zbog upravljanja motornim vozilom za vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola.

           
 


Stranica