Sažetak događaja

Slika fotke za vijesti/područje-PU-L-S.jpg

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda od 20. do 22. kolovoza, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 26 kaznenih djela, 14 prometnih nesreća, pet narušavanja javnog reda i mira.

Foto: PU ličko-senjska
Tijekom proteklog vikenda od 20. do 22. kolovoza, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 26 kaznenih djela, 14 prometnih nesreća, pet narušavanja javnog reda i mira. 

Kriminalitet
Dvadeset kaznenih djela evidentirano je na području Novalje (14 zlouporaba opojnih droga i šest krađa), tri kaznena djela na području Gospića (2 krađe i 1 prijetnja), te po jedno kazneno djelo na području Otočca (krađa), Korenice (nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari) i Karlobaga (krađa).  
 
 
Promet
Na području Karlobaga evidentirana je jedna prometna nesreća s poginulom osobom. Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića, u kojima su dvije osobe ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila teške, a jedna lake tjelesne ozljede. Ostalih 11 su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Senja (3), Novalje (3) i  Otočca (2).

Javni red i mir
Šest narušavanja javnog reda i mira evidentirano je na području Novalje, 5 ih je počinjeno svađom i vikom, te protiv počinitelja slijede optužnir
prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu. Jedno narušavanje javnog reda i mira je počinjeno držanjem životinja bez nadzora, te je počinitelju izdan obavezni prekršajni nalog.
 
 
 
 


Stranica