Sažetak događaja

Slika fotke za vijesti/područje-PU-L-S.jpg

GOSPIĆ - Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet kaznenih djela, pet prometnih nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira i jedno nasilničko ponašanje u obitelji.

Foto: PU ličko-senjska

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet kaznenih djela, pet prometnih nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira i jedno nasilničko ponašanje u obitelji.

Kriminalitet
Tri kaznena djela evidentirana su na području Novalje (zlouporaba opojnih droga, teška krađa i krađa), te dva kaznena djela na području Senja (teška krađa i krađa). 

Promet
Sve prometne nesreće su s materijalnom štetom, a evidentirane su na području Novalje (2), te po jedna na području Otočca, Korenice i Senja. 

Javni red i mir
Jedno narušavanje javnog reda i mira evidentirano je na području Otočca a počinjeno je omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika i jedno na području Gospića počinjeno svađom i vikom. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima. 

Nasilničko ponašanje u obitelji
Nasilje u obitelji koje su počinili svekar i snaha evidentirano je na području Gospića. Počinitelj su uhićeni, te će uz optužni prijedlog biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu. 

Događaj na granici
Prilikom vršenja granične kontrole na MCGP Ličko Petrovo Selo, policijski službenici u suradnji sa djelatnicima carine, na sjedalu osobnog vozila kojim je upravljao 39-godišnjak iz Rijeke, pronašli su šest šteka cigareta koje predmetni nije prijavio. Cigarete su privremeno oduzete, a djelatnici carine protiv počinitelja podnose prekršajnu prijavu.

 
 


Stranica