Sažetak događaja

Slika fotke za vijesti/policajac03.jpg

GOSPIĆ - Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela uništenje i oštećenje tuđe stvari, te jedna krađa, zlouporaba opojnih droga i prijetnja.

Foto: Ilustracija
Kriminalitet

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela uništenje i oštećenje tuđe stvari, te jedna krađa, zlouporaba opojnih droga i prijetnja. Kazneno djelo zlouporabe opojnih droga evidentirano je na području Novalje, a od počinitelja tog kaznenog djela privremeno je oduzeto 1,1 g opojne droge hašiša, te se protiv njega podnose kaznene i prekršajne prijave. Kaznena djela prijetnja i uništenje i oštećenje tuđe stvari počinjena su na području Gospića, krađa na području Otočca, te uništenje i oštećenje tuđe stvari na području Novalje.
 
Promet
Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. U prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede, a dogodila se na području Otočca. Po dvije prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Gospića i Novalje, te jedna na području Senja.      

Javni red i mir
Evidentiran je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to na području Novalje, a počinjen je tučnjavom. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnom  prekršajnom sudu.  

Nasilje u obitelji

Evidentiran je i jedan prekršaj nasilja u obitelji, i to na području Novalje. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.
 


Stranica