Sažetak ostalih događaja

GOSPIĆ - Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća, od kojih je jedna s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom.

Kriminalitet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela zlouporabe opojnih droga, te po jedno kazneno djelo prijetnje, utaje, krađe i uništenje i oštećenje tuđe stvari. Kaznena djela zlouporabe opojnih droga evidentirana su na području Novalje, a od počinitelja tih kaznenih djela privremeno je oduzeto 1,2 g opojne droge marihuana i 3 tablete ecstasya, te se protiv njih podnose kaznene i prekršajne prijave. Kaznena djela krađe i utaje počinjena su na području Karlobaga, prijetnje na području Senja, te uništenje i oštećenje tuđe stvari u Novalji.    
  
Promet
Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća, od kojih je jedna s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. U prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozljede, a dogodila se na području Karlobaga. Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Gospića, te po jedna na području Otočca i Novalje.
 
 


Stranica