Sažetak ostalih događaja

Slika fotke za vijesti/policajac03.jpg

GOSPIĆ - Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela.


Foto:
Ilustracija

Kriminalitet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela. Po jedno kazneno djelo prijetnje i zlouporabe opojnih droga evidentirana su na području Novalje, te kazneno djelo krađe evidentirano je na području Gospića.
  
Promet
Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest prometnih nesreća s materijalnom štetom, od kojih su se tri dogodile na području Senja, te po jedna na području Otočca, Karlobaga i Novalje.  
 
Javni red i mir
Evidentirana su tri prekršaja protiv javnog reda i mira i to dva na području Novalje, te jedno na području Gospića, a počinjena su svađom, vikom i tučom. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.  

Nasilje u obitelji
Evidentirana su i dva prekršaja nasilja u obitelji, i to na području Gospića i Novalje. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima. 


Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava

Zaprimljene su dvije dojave o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava, i to na području Gospića i Otočca u kojima su pronađene dvije mine i jedna ručna bomba.




Stranica