Pronađeno streljivo

Slika fotke za vijesti/streljivo-logo.jpg

GOSPIĆ - Jučer, 14. srpnja prilikom čišćenja podrumskih prostorija u stambenoj zgradi u mjestu Mukinje, Općina Plitvička Jezera, 56-godišnji građanin pronašao je metalnu kutiju sa 256 komada raznog streljiva i dijelove poluautomatske puške.

Foto: Ilustracija/ PU ličko-senjska
Jučer, 14. srpnja prilikom čišćenja podrumskih prostorija u stambenoj zgradi u mjestu Mukinje, Općina Plitvička Jezera, 56-godišnji građanin pronašao je metalnu kutiju sa 256 komada raznog streljiva i dijelove poluautomatske puške.  Pronađeno streljivo i dijelovi puške su izuzeti i pohranjeni u skladište od strane djelatnika protueksplozijske zaštite ove Policijske uprave, gdje će biti uskladištene do uništenja.
Zahvaljujemo građanima na suradnji, te ih pozivamo da i ubuduće svaki pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava prijave nadležnoj policijskoj postaji ili ovoj Policijskoj upravi na broj 192.

Također, molimo građane da ne odbacuju minsko-eksplozivna sredstva, oružje i streljivo jer na taj način ugrožavaju najčešće živote najmlađe populacije. Opasna sredstva se pozivom na broj telefona policije 192 mogu dragovoljno predati bez opasnosti, a protiv građana koji tako postupe neće biti podnesene ni prekršajne niti kaznene prijave prema odredbama Zakona o oružju.

 


Stranica