Teška prometna nesreća u Smiljanu

GOSPIĆ - U subotu, 10. srpnja oko 00.45 sati na županijskoj cesti 5126, u mjestu Smiljan, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, dok su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Nesreća se dogodila kada je 20-godišnjak iz Gospića upravljajući osobnim vozilom marke „Golf III“, gospićkih reg. oznaka, iz smjera Klanca u smjeru Gospića, izlaskom iz blagog desnog zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem, te u zanošenju sletio u lijevo, gdje je sa zadnjim desnim bočnim dijelom vozila udario u betonski stup od javne rasvjete.

U subotu, 10. srpnja oko 00.45 sati na županijskoj cesti 5126, u mjestu Smiljan, Grad Gospić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, dok su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Nesreća se dogodila kada je 20-godišnjak iz Gospića upravljajući osobnim vozilom marke „Golf III“, gospićkih reg. oznaka, iz smjera Klanca u smjeru Gospića, izlaskom iz blagog desnog zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem, te u zanošenju sletio u lijevo, gdje je sa zadnjim desnim bočnim dijelom vozila udario u betonski stup od javne rasvjete.
U prometnoj nesreći smrtno je stradao 25-godišnjak iz Gospića, putnik na stražnjem sjedalu, dok su vozač i mlt. putnica iz Gospića, zadobili teške tjelesne ozljede, te su zadržani u Općoj bolnici Gospić na daljnjem liječenju.  
Protiv 20-godišnjeg vozača podnosi se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

 


Stranica