Sažetak ostalih događaja

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom.

Promet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede, a dogodile su se na području Gospića i Novalje. Od četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, dvije su se dogodile na području Otočca, te po jedna na području Gospića i Karlobaga.  
   

Nasilje u obitelji
Evidentiran je jedan prekršaj nasilja u obitelji i to u Novalji. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

 
 
Ostalo
Jučer, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo, prilikom ulaska u RH u osobnom vozilu marke „Mercedes“ u svojstvu putnika, kontrolirana je 25-godišnja državljanka BiH, kod koje je pronađeno 17 tableta „Apaurin“, koja za njih nije imala potrebitu medicinsku dokumentaciju, a nalaze se na popisu opojnih droga. Ona je uz Optužni prijedlog dovedena prekršajnom sucu, koji je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna.


Stranica