Sažetak događaja

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela i to dva na području Senja i jedno na području Novalje.

Kriminalitet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela i to dva na području Senja i jedno na području Novalje. U Senju su tijekom redovne kontrole u prometu dvije osobe zatečene u počinjenju kaznenog djela zlouporabe opojnih droga, posjedujući kod sebe ukupno 3,1 g opojne droge marihuana, dok je u Novalji počinjeno jedno kazneno djelo krađe.   
 
Promet
Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća, od kojih je jedna s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se na području Korenice u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Gospića, Otočca, Senja i Novalje.  

Javni red i mir
Evidentirana su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to na području Otočca gdje je narušavanje počinjeno svađom i vikom, te na području Donjeg Lapca gdje je počinjeno točenjem alkoholnih pića maloljetnoj osobi. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava
Zaprimljene su dvije dojave o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava, i to na području Gospića i Novalje u kojima je pronađena jedna ručna bomba i jedno protuavionsko streljivo.

 


Stranica