Sažetak ostalih događaja

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je osam prometnih nesreća, od kojih četiri s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom.

  
Promet
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je osam prometnih nesreća, od kojih četiri s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Otočca, a po jedna na području Gospića i Novalje. Od četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, dvije su se dogodile na području Otočca, te po jedna na području Gospića i Senja. Izdvajamo prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama koja se dogodila na području Otočca:
  • sinoć oko 22 sata, na državnoj cesti 50, u mjestu Brlog, 26-godišnjak iz Otočca je upravljajući osobnim vozilom marke „VW Passat“, zagrebačkih reg. oznaka, iz smjera Žute Lokve u smjeru Otočca, uslijed alkoholiziranosti (2,05 g/kg), prednjom stranom vozila udario u stražnju stranu osobnog vozila marke „VW Golf“, gospićkih reg. oznaka, s kojim je u istom smjeru upravljao 43-godišnjak iz Brloga, nakon čega je to vozilo od siline udarca sletjelo u desno van kolnika, dok je 26-godišnjak s osobnim vozilom marke „VW Passat“ napustio mjesto događaja i na udaljenosti od oko 1 km, ulaskom u oštri desni zavoj sletio van kolnika gdje se prevrnuo na krov. Lake tjelesne ozljede zadobila je 55-godišnja putnica iz osobnog vozila marke „VW Golf“ i 26-godišnji vozač osobnog vozila marke „VW Passat“. Zbog izazivanja prometne nesreće vožnjom pod utjecajem alkohola, te napuštanja mjesta događaja protiv 26-godišnjeg vozača podnosi se Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.  
  
Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava
Jučer, prilikom čišćenja objekta u podrumu dvorišne zgrade na Trgu Stjepana Radića u Gospiću djelatnici „Usluge“ d.o.o. pronašli su neeksplodirano topovsko zrno, koje je od strane policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu izuzeto i pohranjeno u skladište do uništenja.   
 

Stranica