Kod Prizne sletjelo i zapalilo se vozilo - vozač i putnica iz vozila ozlijeđeni

U petak, 25. lipnja oko 14.40 sati na državnoj cesti br. 8, kod mjesta Prizna, grad Senj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

U petak, 25. lipnja oko 14.40 sati na državnoj cesti br. 8, kod mjesta Prizna, grad Senj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Nesreća se dogodila kada je 75-godišnjak iz Rijeke upravljajući osobnim vozilom marke „Ford Fiesta“, riječkih reg. oznaka, u smjeru juga, ulaskom u blagi lijevi zavoj uslijed nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake skrenuo u desno i sletio u provaliju dubine cca 3 metra, gdje se zapalilo i u cijelosti izgorjelo, dok su vozač i putnica prije izbijanja požara izišli iz vozila.
U navedenoj prometnoj nesreći vozač je zadobio lake tjelesne ozljede, dok je 69-godišnja putnica u navedenom vozilu zadobila teške tjelesne ozljede, te je zadržana u KBC Rijeka.
Očevid na mjestu događaja obavili su službenici PU ličko-senjske.
 


Stranica