Sažetak ostalih događaja

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su četiri prometne nesreće, po jedna u Gospiću, Otočcu, Korenici i Senju.

Kriminalitet

Tijekom noći 14./15. lipnja u mjestu Ramljani, Grad Otočac, sa trase plinovoda, nepoznati počinitelj ili više njih otuđio je tri metalne ploče dimenzija 3,5x1,3 m. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Promet

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su četiri prometne nesreće, po jedna u Gospiću, Otočcu, Korenici i Senju. Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenim osobama u kojoj su tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede, dok su ostale tri s materijalnom štetom. Izdvajamo dvije prometne nesreće:

  • na autocesti A 1, kod čvora Gospić poljski državljanin je upravljajući s osobnim vozilom marke „VW Touran“, uslijed neprilagođene brzine sletio van kolnika, udarivši u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobila su tri putnika u vozilu.
  • na dijelu DC 1, u mjestu Plitvička Jezera, 50-godišnjakinja iz Plitvičkih Jezera je upravljajući s osobnim vozilom marke „Suzuki Ignis“, gospićkih reg. oznaka udarila u medvjeda koji je istrčao na cestu.
 

Stranica