8. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a

Slika /fotke za vijesti/sibenik-1.jpg

Policijsku upravu ličku senjsku predstavljalo je 29 djelatnika koji su se takmičili u kuglanju, šahu, pikadu i malom nogometu, te su polučili zavidne rezultate, zauzevši ukupno 2. mjesto.

Foto: PU ličko-senjska
U vremenskom razdoblju od 3. do 6. lipnja u Šibeniku, u Solaris Hotels Resortu, održane su 8. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a, na kojima su sudjelovali djelatnici svih policijskih uprava.
Policijsku upravu ličku senjsku predstavljalo je 29 djelatnika koji su se takmičili u kuglanju, šahu, pikadu i malom nogometu, te su polučili zavidne rezultate, zauzevši ukupno 2. mjesto. Najuspješniji su bili kuglaši (Željko Odorčić, Ivica Atalić, Željko Brdar i Kristijan Kolak) koji su osvojili 1. mjesto. Ženska ekipa pikada (Višnja Kulović i Slavica Stanić) osvojila je 2. mjesto, a muška ekipa (Marko Bobinac i Damir Kovačić) 3. mjesto.
Pojedinačne medalje osvojili su: Višnja Kulović za 1. mjesto u šahu, Željko Odorčić za 1. mjesto u kuglanju i Ivica Atalić za 2. mjesto u kuglanju.
Predstavnike NSD-a Policijske uprave ličko-senjske posjetio je načelnik policijske uprave gospodin Željko Jurković koji im je čestitao na postignutim rezultatima.
Natjecanje je proteklo u odličnom raspoloženju i druženju svih sudionika.   

     
 


Stranica