Prometna nesreća u Otočcu

Slika fotke za vijesti/policija05.jpg

U subotu, 29. svibnja oko 19.15 sati na državnoj cesti 50, u Otočcu, u ulici Kralja Zvonimira kod kbr. 119., dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile tjelesne ozljede.


Foto: MUP
U subotu, 29. svibnja oko 19.15 sati na državnoj cesti 50, u Otočcu, u ulici Kralja Zvonimira kod kbr. 119., dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo na način da je 28-godišnjakinja iz Otočca upravljajući osobnim vozilom marke „Audi“, gospićkih registarskih oznaka, iz smjera Otočca u smjeru Gospića, nepropisno pretjecala kolonu vozila, te prednjim dijelom vozila udarila u zadnju desnu stranu osobnog vozila marke „Hyundai“, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru, pod utjecajem alkohola i ne držeći se sredine obilježene prometne trake,  upravljao 49-godišnjak iz Zagreba, nakon čega su oba vozila sletjela ulijevo van kolnika, gdje je vozilo zagrebačkih registarskih oznaka lijevom bočnom stranom udarilo u betonski stup gradske rasvjete, a vozilo gospićkih registarskih oznaka u lijevu bočnu stranu parkiranog vozila marke „VW“, koje se odbilo i prednjom desnom stranom udarilo u kut obiteljske kuće, vlasništvo 37-godišnjaka iz Otočca. 

U navedenoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su 49-godišnji vozač i njegova supruga, 48-godišnja putnica u vozilu zagrebačkih registarskih oznaka, te su isti zadržani na liječenju u Općoj Bolnici u Ogulinu, dok je 28-godišnja vozačica iz osobnog automobila gospićkih registarskih oznaka zadobila lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije, okvalificirane u Domu zdravlja Otočac gdje joj je pružena liječnička pomoć. 
Protiv 28-godišnje vozačice iz Otočca podnosi se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, dok se protiv 49-godišnjeg vozača iz Zagreba podnosi optužni prijedlog zbog naprijed opisanih prekršaja.

 
 


Stranica