Smrtno stradala pješakinja u Otočcu

Slika fotke za vijesti/policija05.jpg

Jučer, 19. svibnja oko 18.45 sati u Otočcu, u ulici Ive Senjaninana ispred kućnog broja 57, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Foto: Ilustracija
Jučer, 19. svibnja oko 18.45 sati u Otočcu, u ulici Ive Senjanina ispred kućnog broja 57, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Nesreća se dogodila na način što je 67-godišnjak iz Crikvenice upravljajući osobnim vozilom marke „Renault Twingo“, riječkih reg. oznaka iz smjera Kompolja u smjeru Otočca, uslijed alkoholiziranosti (2,79 g/kg), izgubio nadzor nad upravljačem, skrenuo u desno van kolnika gdje je prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario 56-godišnju pješakinju iz Otočca, odbacivši je na meki teren, nakon čega je napustio mjesto događaja. Poduzetim mjerama traganja ubrzo je pronađen u ulici Bartola Kašića u Otočcu, nakon čega je uhićen i priveden u prostorije policije.  

U prometnoj nesreći smrtno je stradala pješakinja Marija M.  
Zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, vozač osobnog vozila će uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću.  

 
 


Stranica