Dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika fotke za vijesti/automatska-puska---logo.jpg

Danas, 13. svibnja dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom s područja općine Perušić, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela ubojstvo u pokušaju i nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

Foto: PU licko-senjska 

Danas, 13. svibnja dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom s područja općine Perušić, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela ubojstvo u pokušaju i nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari. Kaznena djela počinio je na način što je jučer, 12. svibnja oko 13 sati, u mjestu Ivčević Kosa, Općina Perušić, zbog dugogodišnjih narušenih međuljudskih odnosa, sa balkona svoje kuće, automatskom puškom koju je nelegalno posjedovao, pucao na dvojicu braće starosti 21 i 35 godina i njihovog 66-godišnjeg oca, koji su se u to vrijeme nalazili na livadi nedaleko od navedene kuće.
Istom prilikom otac nije ozlijeđen, dok su braća zadobila teške tjelesne ozljede i liječnička pomoć im je pružena u Općoj bolnici Gospić, gdje je 35-godišnjak zadržan na liječenju, a 21-godišnjak je prevezen na daljnje liječenje u KBC Rijeka.
U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Istražnog suca Županijskog suda u Gospiću izvršena je pretraga doma i drugih prostorija 67-godišnjaka, kojom prilikom je pronađena automatska puška i 979 komada raznog streljiva.
Tijekom današnjeg dana 67-godišnjak je uz kaznenu prijavu priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću.

   



Stranica