Akcije u prometu tijekom proteklog vikenda

Slika /fotke za vijesti/alkotest01.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su dvije preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu.

Foto: Ilustracija
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su dvije preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola i prekoračenja brzine.

U provedenim akcijama evidentirano je ukupno 46 prometnih prekršaja od čega 9 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola, te 15 prekršaja prekoračenja brzine. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je u Otočcu kod 33-godišnjaka iz Otočca (2,69 g/kg), a najveća brzina utvrđena je na dijelu DC 1, u mjestu Pećani, gdje je 34-godišnjak iz Zagreba zatečen da upravlja osobnim automobilom marke „Renault“, zagrebačkih registarskih oznaka, brzinom od 133 km/h (na tom dijelu ceste brzina je ograničena na 80 km/h).
Za vrijeme provođenja akcija na području Policijske uprave ličko-senjske nije evidentirana niti jedna prometna nesreća.

 


Stranica