Ispred ugostiteljskog objekta u Senju ozlijeđen mladić

Jučer, 9. prosinca dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Senja, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenje tjelesne ozljede.

Jučer, 9. prosinca dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Senja, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenje tjelesne ozljede. Kazneno djelo počinio je na način što je dana 06. prosinca u 2.45 sati, ispred ugostiteljskog objekta „Mališa“ u Senju, fizički nasrnuo na 16-godišnjaka iz Senja, zadavši mu udarac zatvorenim dijelom ruke (šakom) u glavu (predio nosa), uslijed čega isti pada na tlo, a potom zadobiva više udaraca zatvorenim dijelom ruke (šakom) u predjelu glave, nakon čega 22-godišnjak odlazi u ugostiteljski objekt „Mališa“. Opisanom događaju prethodio je verbalni sukob između navedenog 16-godišnjaka i 21-godišnjakinje iz Zagreba, nakon čega je isti i fizički nasrnuo na djevojku, zadavši joj više udaraca zatvorenim dijelom ruke u predjelu trbuha, a u daljnjem napadu spriječen je od strane navedenog 22-godišnjaka.
Istu noć liječničku pomoć u Domu zdravlja Senj zatražio je 16-godišnjak, koji je i hospitaliziran u KBC Rijeka, dok su 22-godišnjaku u Domu zdravlja Senj okvalificirane lake tjelesne ozljede.
Zbog počinjenog kaznenog djela tjelesna ozljeda, protiv 22-godišnjaka iz Senja podnosi se kaznena prijava ODO-u u Crikvenici, a po zaprimanju liječničke dokumentacije o kvalifikaciji ozljeda slijedi eventualna prekvalifikacija kaznene prijave.
Zbog počinjenih prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 16-godišnjaka i 22-godišnjaka podnosi se Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.    

 


Stranica