Obmanjivao građane nudeći na prodaju lažne motorke

Slika fotke za vijesti/motorne-pile.jpg

Jučer, 03. prosinca policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Rumunjske, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela povrede prava industrijskog vlasništva i neovlaštene uporabe tuđe tvrtke i obmanjivanja kupca.


Foto:
Ilustracija

Jučer, 03. prosinca policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Rumunjske, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela povrede prava industrijskog vlasništva i neovlaštene uporabe tuđe tvrtke i obmanjivanja kupca. Kaznena djela počinilo je na način što je motorne pile s oznakama „Steel S440“ nepoznatog proizvođača, koje po svom izgledu odgovaraju originalu motornih pila „Stihl“ prodavao i nudio na prodaju na području Senja. Isti je jučer, 03. prosinca, nakon dojave građana o prodaji motornih pila zatečen u mjestu Melnice, Grad Senj, kojom prilikom je kod njega pronađeno 10 motornih pila sa oznakama naprijed navedene marke, nakon čega je uhićen i priveden u prostorije policije.
Protiv 30-godišnjaka podnosi se kaznena prijava ODO-u u Crikvenici.
Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je i da je navedeni strani državljanin nezakonito boravio u RH, zbog čega će biti prisilno udaljen iz RH. 
Ovom prilikom zahvaljujemo građanima na suradnji koja je rezultirala uspješno provedenim kriminalističkim istraživanjem.




Stranica