Preminula od posljedica prometne nesreće

Jučer, 25. studenog oko 17.15 sati u ulici Kralja Zvonimira ispred kućnog broja 16, u Otočcu, došlo je do prometne nesreće na način što je 24-godišnjak iz Otočca upravljao sa osobnim vozilom marke „Mercedes Vito“, gospićkih reg. oznaka iz smjera Gospića u smjeru Kompolja, dolaskom do navedenog mjesta s prednjom lijevom stranom vozila udario u 80-godišnjakinju iz Otočca, koja je u trenutku prometne nesreće pješice prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Jučer, 25. studenog oko 17.15 sati u ulici Kralja Zvonimira ispred kućnog broja 16, u Otočcu,  došlo je do prometne nesreće na način što je 24-godišnjak iz Otočca upravljao sa osobnim vozilom marke „Mercedes Vito“, gospićkih reg. oznaka iz smjera Gospića u smjeru Kompolja, dolaskom do navedenog mjesta s prednjom lijevom stranom vozila udario u 80-godišnjakinju iz Otočca, koja je u trenutku prometne nesreće pješice prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.
Povrijeđena pješakinja prevezena je kolima hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Otočac u Opću bolnicu Gospić, gdje je dana 26. studenoga 2009. godine oko 00.30 sati preminula.
Očevid na mjestu događaja obavili su službenici Policijske uprave ličko-senjske, a zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće protiv 24-godišnjaka podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 


Stranica