Ozlijeđen motociklist

Slika fotke za vijesti/motocikl.jpg

Jučer, 6. rujna oko 16.25 sati na županijskoj cesti broj 143, u mjestu Prozor, Grad Otočac, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom.

Foto: Ilustracija
Jučer, 6. rujna oko 16.25 sati na županijskoj cesti broj 143, u mjestu Prozor, Grad Otočac, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom. Do  nesreće je došlo na način da je 20-godišnjak iz Otočca upravljajući neregistriranim motociklom marke „Kawasaki“ tip KLR-600, prije stjecanja prava na upravljanje, uslijed nepropisnog pretjecanja osobnog vozila marke „Chevrolet“ zagrebačkih reg. oznaka, s kojim je upravljao 61-godišnjak iz Zagreba, izgubio nadzor nad upravljačem motocikla, skrenuo u lijevo i prednjim kotačem udario u betonsku ogradu od koju se odbio te udario u prednju lijevu bočnu stranu osobnog vozila, a potom pao na tlo. 

U navedenoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 20-godišnji vozač motocikla, liječnička pomoć mu je pružena u Domu zdravlja Otočac, a potom je prevezen u KBC Rijeka. 
Zbog počinjenih naprijed navedenih prekršaja protiv vozača motocikla podnosi se Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

 


Stranica