Udar vozilom na pješaka

Jučer, 29. srpnja oko 18.15 sati u Senju, u ulici Davorina Krmpotića kod kbr. 11, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom.

Jučer, 29. srpnja oko 18.15 sati u Senju, u ulici Davorina Krmpotića kod kbr. 11, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom. Nesreća se dogodila kad je 22-godišnji državljanin Poljske, upravljao osobnim vozilom marke „Škoda Fabia“, poljskih reg. oznaka, krećući se nizbrdicom unatrag, a da se nije prethodno uvjerio da tu radnju može izvršiti bez ugrožavanja ostalih sudionika u prometu, kojom prilikom je zadnjom lijevom stranom osobnog vozila udario 47-godišnjaka s područja Senja, prikliještivši ga sa vozilom uz zid dvorišnog ulaza.
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 47-godišnji pješak s područja Senja, te je zadržan na liječenju u KBC Rijeka.
Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 22-godišnjeg vozača podnosi se kaznena prijava redovnim putem, te mu je zbog počinjenog prekršaja iz čl 43. Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen Obavezni prekršajni nalog.

 


Stranica