Prodavao marihuanu

Slika fotke za vijesti/marihuana.jpg

Kaznena djela počinio je na način da je radi prodaje nabavio opojnu drogu marihuanu, koju je prodavao na području Senja. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je istu opojnu drogu prodavao dvojici maloljetnih 17-godišnjaka iz Rijeke i Senja, te 18-godišnjaku iz Rijeke, kod kojih su pronađene dvije ručno izrađene cigarete sa sadržajem opojne droge marihuane – tzv. jointa.

Jučer, 28. srpnja policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske proveli su kriminalističku obradu nad 17-godišnjim maloljetnikom s područja Zagreba, zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga.
 Kaznena djela počinio je na način da je radi prodaje nabavio opojnu drogu marihuanu, koju je prodavao na području Senja. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je istu opojnu drogu prodavao dvojici maloljetnih 17-godišnjaka iz Rijeke i Senja, te 18-godišnjaku iz Rijeke, kod kojih su pronađene dvije ručno izrađene cigarete sa sadržajem opojne droge marihuane – tzv. jointa. U sklopu kriminalističke obrade izvršena je i pretraga prostorija koje u Senju koristi 17-godišnjak iz Zagreba, te pregled okoliša gdje je vršena pretraga, kojom prilikom je pronađeno 38,4 grama opojne droge marihuane namijenjene za daljnju preprodaju.
Protiv 17-godišnjaka iz Zagreba podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež zbog posjedovanja radi prodaje i prodaje opojne droge marihuane, dok se protiv tri osobe kod kojih su pronađene dvije ručno izrađene cigarete sa sadržajem opojne droge marihuane podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež zbog posjedovanja opojne droge. Protiv istih osoba podnose se i optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima zbog prekršaja iz čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

 


Stranica