Slijetanje i zapaljenje vozila na A-1

U subotu, 11. srpnja oko 8.20 sati na autocesti A-1, u smjeru juga, kod mjesta Sveti Rok, općina Lovinac došlo je do prometne nesreće na način što je tridesetšestogodišnji državljanin Njemačke, upravljao osobnim vozilom marke "VW Passat", njemačkih reg. oznaka, krećući se iz smjera Zagreba u smjeru Splita, uslijed neprilagođene brzine gustoći prometa izgubio nadzor nad upravljačem vozila, te u zanošenju sletio u desno van kolnika gdje je zadnjim desnim bočnim dijelom vozila udario u zaštitnu metalnu ogradu, od koje se odbio, te se većim djelom vozila zaustavio na voznoj traci i jednim djelom vozila na zaustavnoj traci, a nakon čega je došlo i do zapaljenja vozila koje je u potpunosti izgorjelo.

U subotu, 11. srpnja oko 8.20 sati na autocesti A-1, u smjeru juga, kod mjesta Sveti Rok, općina Lovinac došlo je do prometne nesreće na način što je tridesetšestogodišnji državljanin Njemačke, upravljao osobnim vozilom marke "VW Passat", njemačkih reg. oznaka, krećući se iz smjera Zagreba u smjeru Splita, uslijed neprilagođene brzine gustoći prometa izgubio nadzor nad upravljačem vozila, te u zanošenju sletio u desno van kolnika gdje je zadnjim desnim bočnim dijelom vozila udario u zaštitnu metalnu ogradu, od koje se odbio, te se većim djelom vozila zaustavio na voznoj traci i jednim djelom vozila na zaustavnoj traci, a nakon čega je došlo i do zapaljenja vozila koje je u potpunosti izgorjelo. 
Promet na mjestu nesreće bio je u prekidu do 09,05 sati kada su djelatnici JVS Sveti Rok ugasili požar, nakon čega se odvijao preticajnim trakom, a nakon završenog očevida i uklanjanja vozila po vučnoj službi HAK-a od 10.25 sati promet je normaliziran.
U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Očevid na mjestu prometne nesreće obavili su policijski službenici PU ličko-senjske.

 
 


Stranica