Tri prometne nesreće sa tri teško ozlijeđene osobe

Izdvajamo prometne nesreće u kojima su tri osobe teško ozlijeđene, a koje su se dogodile 

Izdvajamo prometne nesreće u kojima su tri osobe teško ozlijeđene, a koje su se dogodile: 

  • u petak u 13.40 sati u Kaliću, kada je 34-godišnji slovenski državljanin, upravljajući motociklom slovenske registracijske oznake, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad motociklom i sletio udesno van kolnika, gdje je motociklom udario u parkirani osobni automobil gospićke registracijske oznake, kojom prilikom se teško ozlijedio. 
  • u subotu u 11.45 sati u Kvartama, kada je 70-godišnjak s područja Perušića, upravljajući osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, pod utjecajem alkohola (1.40 g/kg) i uslijed neprilagođene brzine, sletio ulijevo van kolnika. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću. 
  • jučer u 13 sati u Donjem Babinom Potoku, kada je 30-godišnjakinja iz Vrhovina, upravljajući osobnim automobilom gospićke registracijske oznake iz za sada neutvrđenih razloga prešla u prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i udarila u osobno vozilo gospićke registracijske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak iz Vrhovina. U prometnoj nesreći je vozačica teško ozlijeđena, dok je vozač lakše ozlijeđen.


Stranica