Poziv za razgovor kandidatima

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u radni odnos na određeno vrijeme u Policijskoj upravi ličko-senjskoj objavljuje

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u radni odnos na određeno vrijeme u Policijskoj upravi ličko-senjskoj objavljuje 

                                                                  POZIV ZA RAZGOVOR KANDIDATIMA/KINJAMA  

koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa, objavljenog na web stranicama Policijske uprave i putem područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 17. travnja 2018. godine, za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za radna mjesta:  

1. DJELATNK NA TEKUĆEM ODRŽAVANJU – DOMAR – mjesto rada Donji Lapac

2. SPREMAČICA – mjesto rada Donji Lapac 

koji će se održati dana 03. svibnja 2018. godine (četvrtak) s početkom u 10.00 sati, u Policijskoj upravi ličko-senjskoj, 53 000 Gospić, Hrvatskog sokola 2. 

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz oglasa, biti će obaviješteni i osobno telefonom.

Osobe koje nisu podnijele pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na oglas te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na oglas.

PRAVILA RAZGOVORA (INTERVJUA)

Po dolasku na razgovor, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta.        

Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na oglas za radna mjesta, ne mogu pristupiti razgovoru. 

Povjerenstvo kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje osobnu prezentaciju i vještine komuniciranja, vještine interpersonalnih odnosa, motivaciju i osobne ciljeve kandidata/kinja za rad.

Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova. 

                                                                                                                                      Povjerenstvo za provedbu oglasa



Stranica