Kriminalitet

Noću, 3./4. travnja u mjestu Vrhovine, Grad Otočac, nepoznati počinitelj provalio je nepoznati počinitelj provalio je benzinsku postaju u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu, iz koje je otuđio alkoholna i bezalkoholna pića te grickalice.

Noću, 3./4. travnja u mjestu Vrhovine, Grad Otočac, nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku postaju u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu,  iz koje je otuđio alkoholna i bezalkoholna pića te grickalice. 

U razdoblju od 31. ožujka do 3. travnja 2018. godine u mjestu Gajac, Grad Novalja, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u vlasništvu 53-godišnjakinje iz Novalje iz kojeg je otuđio aparat za gašenje požara. 

U razdoblju od 15. ožujka do 2. travnja 2018. godine u mjestu Podum, Grad Otočac, nepoznati počinitelj posjekao je 15 stabala graba u vlasništvu 68-godišnjeg državljanina Srbije.

U razdoblju od 26. do 30. ožujka 2018. godine na Udbini, nepoznati počinitelj otuđio je iz dvorišnog objekta vlasništvo 50-godišnjaka iz Ličkog Osika oko 3 metra usitnjenog ogrjevnog drveta.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će nadležnim državnim odvjetništvima  podnijeti kaznene prijave.



Stranica