Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživana nad:

-21-godišnjakom s područja Općine Brinje zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je 18. prosinca 2016. godine iz torbice otuđio mobitel, novčanik s osobnim dokumentima i novcem na štetu 47-godišnjeg državljanina SAD. Nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je nadopuna kaznene prijave.

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživana nad:

-21-godišnjakom s područja Općine Brinje zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je 18. prosinca 2016. godine iz torbice otuđio mobitel, novčanik s osobnim dokumentima i novcem na štetu 47-godišnjeg državljanina SAD. Nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je  nadopuna kaznene prijave.

 -81-godišnjakom s područja Općine Brinje zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je 1. travnja 2017. godine prijetio smrću 54-godišnjaku i 49-godišnjakinji s područja Općine Brinje. U sklopu kriminalističkog istraživanja, od njega je privremeno oduzeto 93  komada raznog streljiva koje je neovlašteno posjedovao, zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava se dostavlja nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica