U protekla 24 sata dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske dogodile su se dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama 

Foto: PP Gospić

U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske dogodile su se dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama: 

  • jučer u 15.50 sati u Gornjim Lopcima, grad Senj, na državnoj cesti 23, dogodila se prometna nesreća kada je 18-godišnjak iz Vrhovina, upravljajući mopedom gospićke registracijske oznake, iz smjera Vratnika u smjeru Senja, izlaskom iz lijevog zavoja, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad mopedom i skrenuo u desnu stranu, te udario u kameni usjek s desne strane. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u KBC u Rijeci. 
  • noćas, u 1.10 sati u Gospiću, u Budačkoj ulici na državnoj cesti 25, dogodila se prometna nesreća kada je 40-godišnjak iz Gospića, upravljajući osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, iz smjera Ličkog Osika u smjeru Gospića, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio u desno i udario u betonski stup elektomreže. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću, dok je 16-godišnja putnica lakše ozlijeđena.


Stranica