Osumnjičen za prijetnju i nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom iz Rijeke zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade  

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom iz Rijeke zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Sumnjiči se da je u petak, 1. srpnja u Glavacima, grad Otočac, prijetio ubojstvom 67-godišnjaku i 62-godišnjakinji (oboje s područja Rijeke), nakon čega je iz automatske puške opalio četiri hica. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorija koje on koristi u kojoj je pronađena automatska puška i 17 komada pripadajućeg streljiva, koje je neovlašteno posjedovao.  

On je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, te je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica