Tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći

U utorak, 21. lipnja u 17.30 sati u Tuku Bjelopoljskom, općina Plitvička Jezera, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, kada je 36-godišnja nizozemska državljanka upravljajući  

Foto: Ilustracija

U utorak, 21. lipnja  u 17.30 sati u Tuku Bjelopoljskom, općina Plitvička Jezera, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, kada je 36-godišnja nizozemska državljanka upravljajući osobnim automobilom, daruvarske registracijske oznake, iz smjera Udbine u smjeru Korenice, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom, prešla na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom automobila udarila u prednji lijevi dio teretnog automobila (s priključnim vozilom), osječkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak iz Lovasa, uslijed čega je došlo do zapaljenja teretnog vozila, koje je u  potpunosti izgorilo. 

Vozačica i 29-godišnja državljanka Filipina, putnica u osobnom automobilu, teško su ozlijeđene i zadržane na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću, dok je vozač teretnog vozila lakše ozlijeđen. 

Protiv vozačice će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.



Stranica