Održan radni sastanak vezan uz pripremu turističke sezone

U prostorijama Policijske uprave ličko-senjske održan je u petak radni sastanak na kojemu su uz predstavnike policije bili prisutni i predstavnici jedinica lokalne samouprave, pravnih subjekata zaduženih za održavanje cesta, Državne uprave za zaštitu i spašavanje Centar 112, hitne medicinske pomoći i vatrogasnih službi 

Foto: PU ličko-senjska

U prostorijama Policijske uprave ličko-senjske održan je u petak radni sastanak na kojemu su uz predstavnike policije bili prisutni i predstavnici jedinica lokalne samouprave, pravnih subjekata zaduženih za održavanje cesta, Državne uprave za zaštitu i spašavanje Centar 112, hitne medicinske pomoći i vatrogasnih službi.

Sastanak je održan na temu pripreme za nadolazeću turističku sezonu. Načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar u uvodu je pozdravio sve prisutne, te iskazao  zadovoljstvo dosadašnjim radom i međusobnom suradnjom svih subjekata koji su bitni za provedbu sigurne turističke sezone.

Upoznao je prisutne da će i ove godine za vrijeme turističke sezone biti ustrojena Privremena postaja prometne policije na autocesti A-1, kao i Jedinice prometne mladeži, te da uspješna realizacija svih postavljenih ciljeva ne bi bila moguća bez suradnje svih nas i da svi imamo isti cilj, a to je sigurnost građana i turista.

Voditelj Službe policije Josip Dujmović analizirao je statističke pokazatelje iz 2015. godine, a potom su se svi učesnici uključili u aktivnu raspravu kako bi se riješili uočeni problemi i poboljšala suradnja.



Stranica