U Gospiću dragovoljno predao oružje i streljivo

U petak je u Gospiću građanin dragovoljno predao automatsku pušku, vojnički nož za automatsku pušku i 510 komada raznog streljiva 

Foto: Ilustracija 

U petak je u Gospiću građanin dragovoljno predao automatsku pušku, vojnički nož za automatsku pušku i 510 komada raznog streljiva. 

Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske su dragovoljno predano oružje preuzeli i pohranili u skladište do uništenja.

Protiv građana koji ovakvo oružje prijave nadležnom tijelu radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.Stranica