U Udbini održana sjednica Vijeća za prevenciju

Jučer je s početkom u 9 sati održana 2. sjednica Vijeća za prevenciju općine Udbina, gdje su se članovi Vijeća upoznali sa promjenama u sastavu Vijeća za prevenciju općine Udbina, te su isti detaljno upoznati sa stanjem sigurnosti na području općine Udbina 

Foto: PP Korenica

Jučer je s početkom u 9 sati održana 2. sjednica Vijeća za prevenciju općine Udbina, gdje su se članovi Vijeća upoznali sa promjenama u sastavu Vijeća za prevenciju općine Udbina, te su isti detaljno upoznati sa stanjem sigurnosti na području općine Udbina. 

Načelnik Policijske postaje Korenica Goran Jurković upoznao je članove Vijeća i sa provođenjem preventivnih aktivnosti u vezi suzbijanja svih oblika ovisnosti na području općine Udbina, kao i preventivnim projektima i aktivnostima („Prijevare na kućnom pragu“, „Siguran lov“ „Poštujte naše znakove“ i sl.), koje se provode na širem području PU ličko-senjske, kao i na području PP Korenica, kojom prilikom je istaknuto da će se krajem godine donijeti i plan i program rada vijeća za prevenciju, budući da isti nije izrađen za 2015. godinu. 

Također je istima skrenuta pozornost da će Vijeće za prevenciju u predstojećem razdoblju aktivnije sudjelovati u rješavanju problema lokalne zajednice u cilju razvijanja partnerskih odnosa što će podići kvalitetu života građana na višu razinu, a u vezi čega su svi prisutni članovi Vijeća izrazili punu podršku provođenju navedenih aktivnosti. 

Na kraju sjednice, Predsjednik Vijeća za prevenciju zahvalio je prisutnima, te je zaključeno da će se sjednice Vijeća i dalje zakazivati po potrebi, a plan rada će biti zajednički donesen krajem godine, za slijedeću godinu sa konkretno razrađenim aktivnostima.



Stranica