Osumnjičen za počinjenje dva kaznena djela

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Čovića, grad Otočac, zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela pronevjere i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Čovića, grad Otočac, zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela pronevjere i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Sumnjiči se da u razdoblju od 17. ožujka do 3. travnja 2015. godine kao zaposlenik trgovačkog društva sa sjedištem u Otočcu, na radnom mjestu prodavača u trgovini, nije predavao dnevne utroške gotovog novac u trezor, već je iste protupravno prisvojio, čime je oštetio trgovačko društvo u iznosu od 80 tisuća kuna. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorija koje on koristi, kojom prilikom je pronađeno 24 komada raznog streljiva, vojnička bajuneta, jedan kilogram privrednog eksploziva i 10 detonatorskih kapisli, koje je neovlašteno posjedovao. 

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica