Prometne nesreće tijekom vikenda

Tri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića. U njima su dvije osobe teško, a dvije osobe lakše ozlijeđene.

Foto: Ilustracija

Tri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića. U njima su dvije osobe teško, a dvije osobe lakše ozlijeđene. 

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području  Otočca, Korenice i Senja. 

Izdvajamo prometne nesreće sa teško ozlijeđenim osobama: 

  • jučer oko 5.30 sati na autocesti A-1 u smjeru juga, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, kada je 27-godišnjak iz Gračaca, upravljajući osobnim automobilom marke „Alfa Romeo“ zadarskih registracijskih oznaka, iz pravca Zagreba u pravcu Splita, iz zasad neutvrđenog razloga sletio ulijevo van kolnika, kojom prilikom je udario u zaštitnu dvostruku razdjelnu metalnu ogradu od koje se odbio i zaustavio na lijevoj preticajnoj prometnoj traci. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač, koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru, dok je 28-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

 

  • jučer oko 11.15 sati na nerazvrstanoj cesti u Brušanima, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, kada je 13-godišnje dijete iz Gospića, upravljajući mopedom bez registracijskih oznaka vlasništvo 15-godišnjaka iz Brušana, uslijed nedovoljnog znanja i iskustva sletio ulijevo van kolnika na meki teren, kojom prilikom je udario u metalni stupić ograde. On je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.


Stranica