Održana sjednica Vijeća za prevenciju Općine Donji Lapac

U prostorijama Općine Donji Lapac jučer je održana 6. sjednica Vijeća za prevenciju, kojom prilikom je izvršena analiza ostvarenih aktivnosti Vijeća za proteklu godinu, te su izneseni prijedlozi za rad Vijeća u predstojećem razdoblju 

Foto: PU ličko-senjska 

U prostorijama Općine Donji Lapac jučer je održana 6. sjednica Vijeća za prevenciju, kojom prilikom je izvršena analiza ostvarenih aktivnosti Vijeća za proteklu godinu, te su izneseni prijedlozi za rad Vijeća u predstojećem razdoblju.

Tom prilikom, prihvaćena je inicijativa za održavanje akcije čišćenja okoliša u mjestu Donji Lapac, te prilaznih puteva Loskunu i Štrbačkom Buku, te će se u skorije vrijeme pristupiti pripremnim radnjama. 

Načelnik Policijske postaje Donji Lapac Goran Jurković upoznao je prisutne sa provođenjem Pilot-projekta novog ustroja i organizacije rada u Policijskoj postaji Donji Lapac. 

Također je članovima Vijeća skrenuo pozornost na prevenciju požara, jer su poljoprivredne aktivnosti u smislu čišćenja korova i okućnica već započele, no na navedenu temu će uskoro biti održan tematski radni sastanak kojom prilikom će biti dogovorene konkretne mjere i radnje u cilju sprječavanja požara na području Općine Donji Lapac.   

Na kraju sjednice je predsjednik Vijeća Miro Tomić zamolio sve članove Vijeća da dostave pisane prijedloge za poboljšanje kvalitete života građana, a kako bi se navedeni prijedlozi uvrstili u Plan i program rada Vijeća za 2014. godinu i na taj način se pridonijelo rješavanju svakodnevnih problema građana.



Stranica