Razgovori i testiranja kandidata za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika

Povjerenstvo za provedbu postupka za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi ličko-senjskoj izvješćuje da će se razgovori s kandidatima održati

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za provedbu postupka za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi ličko-senjskoj izvješćuje da će se razgovori s kandidatima održati 19.11.2013. godine u Policijskoj upravi ličko-senjskoj, Gospić, Hrvatskog sokola 2, od 08,00 sati.

Poziv kandidatima na testiranje za radno mjesto policijski službenik IJP u Interventnoj jedinici policije

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova Policijska uprava ličko-senjska izvješćuje da će  testiranje za radno mjesto policijski službenik IJP u Interventnoj jedinici policije biti provedeno u Interventnoj jedinici policije, Smiljansko Polje, S.Polje bb, dana 25.11.2013. godine s početkom u 08,00 sati.

Testiranje će se sastojati u dva dijela. Prvi dio bit će testiranje opće i specijalne tjelesne pripreme sukladno normama za prijem u Interventnu jedinicu policije, a u drugom dijelu će se testirati posebne sposobnosti vezane za konkretno radno mjesto.

Napominjemo da su kandidati dužni sa sobom ponijeti sportsku opremu i pribor za osobnu higijenu. 

Testiranje za radno mjesto policijski službenik IJP u Interventnoj jedinici policije provodit će osposobljeni policijski službenici te će rezultate bodovati od 0 do 10.

Kandidati koji su zadovoljili na testiranju, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervju) s Povjerenstvom. 

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje.   

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovori (intervjui) s kandidatima koji su zadovoljili na testiranju obavljat će se u prostorijama Policijske uprave ličko-senjske, prema rasporedu koji će biti utvrđen nakon provedenog testiranja.



Stranica