Vidalići - prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Jutros oko 6 sati na lokalnoj cesti broj 59077 u mjestu Vidalići, Grad Novalja, dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom

Foto: PU ličko-senjska

Jutros oko 6 sati na lokalnoj cesti broj 59077 u mjestu Vidalići, Grad Novalja, dogodila  se  prometna  nesreća  sa poginulom osobom. 

Prometna nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak s područja Lekenika, upravljajući osobnim automobilom „Alfa Romeo“ sisačkih registracijskih oznaka, iz smjera Novalje u smjeru Metajne, u oštrom lijevom zavoju uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, izgubio nadzor nad automobilom i sletio udesno gdje je prednjom desnom i desnom bočnom stranom automobila udario u betonski zid. 

Na mjestu događaja smrtno je stradao 19-godišnji suvozač s područja Siska, dok su vozač i 19-godišnji putnik s područja Velike Gorice zadobili teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Zadru. 

Protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.  Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, te je promet na navedenoj dionici bio u potpunom prekidu od 6.30 sati do 10.30 sati.  



Stranica