U prometnoj nesreći kod mjesta Miškovići jedna osoba smrtno stradala

Jutros oko 7 sati na državnoj cesti broj 8 kod mjesta Miškovići, Grad Senj, dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom 

Foto: Ilustracija

Jutros oko 7 sati na državnoj cesti broj 8 kod mjesta Miškovići, Grad Senj, dogodila  se  prometna  nesreća  sa poginulom osobom. 

Prometna nesreća se dogodila kada je za sada neutvrđeni vozač, upravljajući osobnim automobilom marke „Fiat Punto“, talijanskih nacionalnih oznaka, iz smjera Rijeke u smjeru Splita, iz neutvrđenih razloga automobilom skrenuo udesno preko rubne pasice, gdje je prednjim dijelom automobila udario u stablo kojeg je slomio i sletio u provaliju dubine cca 20 metara. 

Na mjestu događaja smrtno je stradala 27-godišnja američka državljanka, dok su 29-godišnji i 28-godišnji talijanski državljani zadobili teške tjelesne ozljede okvalificirane u KBC Rijeka, te su obojica zadržani na liječenju. 

Očevid prometne nesreće obavila je zamjenica općinske državne odvjetnice iz Crikvenice uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske. Poduzimaju se mjere i radnje u cilju utvrđivanja tko je u trenutku prometne nesreće upravljao sa osobnim automobilom.



Stranica