U Gospiću teško ozlijeđen vozač motocikla

Jučer oko 15,30 sati u Kaniškoj ulici u Gospiću dogodila se prometna nesreća sa teško ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila kada je 79-godišnjak iz Gospića, upravljajući Kaniškom ulicom u smjeru Karlobaga 

Foto: Ilustracija 

Jučer oko 15,30 sati u Kaniškoj ulici u Gospiću dogodila se prometna nesreća sa teško ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila kada je 79-godišnjak iz Gospića, upravljajući Kaniškom ulicom u smjeru Karlobaga, osobnim automobilom marke „Jeep“ kanadskih nacionalnih oznaka, započeo radnju skretanja ulijevo a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može izvršiti bez opasnosti po druge sudionike u prometu, kojom prilikom u prednja lijeva vrata automobila udara motocikl marke „Kawasaki“ kojim je u smjeru Karlobaga upravljao 30-godišnjak iz Gospića, nakon čega vozač motocikla pada na kolnik.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću. Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, dok protiv vozača motocikla slijedi obavezni prekršajni nalog zbog vožnje motocikla bez položenog vozačkog ispita za „A“ kategoriju.



Stranica