Napao ga odvijačem

Jutros, 7. siječnja, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom s područja Lovinca zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. 
 

Foto: Ilustracija 

Jutros, 7. siječnja, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom s područja Lovinca zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. On je u subotu, 5. siječnja, oko 23 sata na području Općine Lovinac, u svojoj obiteljskoj kući u alkoholiziranom stanju (2,65 g/kg), fizički napao 55-godišnjaka s područja Krapine, koji je također bio u alkoholiziranom stanju (1,06 g/kg), zadavši mu više udaraca odvijačem u predjelu glave, pri čemu mu je nanio lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije, okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću, gdje je zadržan na liječenju.

Tom napadu prethodio je verbalni sukob zbog plačanja računa za struju, nakon kojeg je 58-godišnjak također fizički napao 55-godišnjaka, poslije čega je on otišao u sobu gdje ga je na naprijed opisani način napao.

Počinitelj je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega  dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica