Preko granice vozili suhomesnate proizvode, kavu i čaj

Jučer, 3. rujna policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u suradnji s djelatnicima Carine, na MCGP Ličko Petrovo Selo, na ulazu u Republiku Hrvatsku, izvršili kontrolu osobnog vozila, marke „BMW X5“, njemačkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 46-godišnji državljanin BiH i osobnog vozila, marke „Mercedes“, bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljala 25-godišnja državljanka Republike Hrvatske

Foto: PU ličko-senjska 

Jučer, 3. rujna policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u suradnji s djelatnicima Carine, na MCGP Ličko Petrovo Selo, na ulazu u Republiku Hrvatsku, izvršili kontrolu osobnog vozila, marke „BMW X5“, njemačkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 46-godišnji državljanin BiH i osobnog vozila, marke „Mercedes“, bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljala 25-godišnja državljanka Republike Hrvatske.

Izvršenom kontrolom u BMW-u je  pronađeno je 10 kg suhomesnatih proizvoda, a u Mercedesu 16 kg pržene kave i 13 paketa čaja, koje vozači nisu prijavili prije početka kontrole djelatnicima Carine.

Pronađeni suhomesnati proizvodi, kava i čaj su od njih privremeno oduzeti, a djelatnici Carine su ih sankcionirali za počinjene prekršaje.



Stranica