Pobjegao s mjesta prometne nesreće u kojoj je oštetio tri parkirana vozila

U utorak, 25. prosinca, u vremenu od 3.30 do 4.15 sati na parkiralištu u ulici Bartola Kašića u Gradu Otočcu, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u kojoj su oštećena tri parkirana vozila, a počinitelj se udaljio sa mjesta događaja 

Foto: PU ličko-senjska

U utorak, 25. prosinca, u vremenu od 3.30 do 4.15 sati na parkiralištu u ulici Bartola Kašića u Gradu Otočcu, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u kojoj su oštećena tri parkirana vozila, a počinitelj se udaljio sa mjesta događaja.

Izvršenim očevidom utvrđeno je da se prometna nesreća dogodila kada je 26-godišnjak iz Brinja upravljajući Ford Escortom gospićkih registracijskih oznaka, ulicom Bartola Kašića u smjeru Zagrebačke ulice, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, u kočenju sa prednjom lijevom bočnom stranom svog vozila udario u parkiranu Mazdu gospićkih registracijskih oznaka, vlasništvo 43-godišnjaka iz Otočca, koja se odbila u Ladu Nivu gospićkih registracijskih oznaka, na korištenju kod Uprave šuma Gospić, nakon čega je u rotiranju sa lijevom bočnom stranom vozila udario u Opel Vectru gospićkih registracijskih oznaka, vlasništvo 48-godišnjakinje iz Otočca.

Protiv počinitelja slijedi podnošenje prekršajnog naloga zbog izazivanja prometne nesreće, te bijega sa mjesta događaja.



Stranica