Donji Lapac – dovršeno kriminalističko istraživanje

Jučer, 21. studenog policijski službenici Policijske uprave ličko senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom i 44-godišnjakinjom iz Zagreba, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju.

Foto: Ilustracija

Jučer, 21. studenog policijski službenici Policijske uprave ličko senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom i 44-godišnjakinjom iz Zagreba, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju. Oni su kao odgovorne osobe u jednoj pravnoj osobi sa sjedištem u Zagrebu, lažnim prikazivanjem činjenica dovele u zabludu 43-godišnjaka iz Donjeg Lapca, da će mu odmah po uplati novčanih sredstava isporučiti perilicu za rublje, temeljem čega je oštećeni dana 12. svibnja 2012. godine, na žiro račun te pravne osobe uplatio 3.458,00 kuna. Nakon te uplate, do 21. kolovoza 2012. godine,  u više navrata pokušavao je ishodovati uplaćenu perilicu, u čemu nije uspio.

Protiv njih će biti podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao nadopuna kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja.



Stranica