Nastrijelio ga u lovu

U petak, 09. studenog, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim talijanskim državljaninom, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom

Foto: Ilustracija

U petak, 09. studenog,  policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim talijanskim državljaninom, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. On je istog dana oko 16 sati na području Svračkovog Sela, Općina Udbina, za vrijeme lova na šljuke, iz svoje puške marke „Benelli“ ispalio dvije patrone sitne sačme u smjeru šljuke, pri čemu je dio ispaljene sačme pogodio 46-godišnjaka s područja Gospića u glavu, leđa i zatiljak, koji se sa njim nalazio u lovu. Oštećenom su u Općoj bolnici u Gospiću okvalificirane teške tjelesne ozljede.

Talijanski državljanin je priveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica