Zatečen u prometu s pola kilograma marihuane

Jučer, 8. studenog policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Zagreba, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Foto: PU ličko-senjska

Jučer, 8. studenog policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su  kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Zagreba, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

On je 07. studenog tijekom redovne kontrole u cestovnom prometu kontroliran u osobnom vozilu marke „Škoda Fabia“ zagrebačkih registracijskih oznaka, a izvršenom kontrolom utvrđeno je da je za njim na snazi više raspisanih tjeralica zbog počinjenih kaznenih djela imovinskog karaktera, zbog čega je uhićen.

Tijekom kontrole, vizualnim pregledom vozila uočena je biljna materija koja po svojim karakteristikama podsjeća na opojnu drogu tipa marihuana, na osnovu čega je od nadležnog državnog odvjetnika ishodovan nalog za pretragu vozila, kojom je pronađeno 458,7 grama opojne droge „Marihuana“, digitalna vaga i razni provalnički alat.

Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je opojnu drogu nabavio na području Zadra radi daljnje preprodaje.

On je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica