Teške krađe i krađe tijekom vikenda

U razdoblju od 22. listopada do 02. studenog 2012. godine, u Gajcu, Grad Novalja, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u vikend kuću iz koje je otuđio lonce, oštetivši 54-godišnjaka iz Zagreba

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 22. listopada do 02. studenog 2012. godine, u Gajcu, Grad Novalja, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u vikend kuću iz koje je otuđio lonce, oštetivši 54-godišnjaka iz Zagreba.

 U razdoblju od 22. listopada do 03. studenog 2012. godine, u Jošanima, Općina Udbina, nepoznati počinitelj ili više njih iskoristio je odsutnost 60-godišnjeg vlasnika iz Rijeke i provalio u obiteljsku kuću, iz koje je otuđio razni poljoprivredni alat, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. 

Tijekom noći 01./02. studenog u Otočcu, nepoznati počinitelj ili više njih je iz otključane prostorije u stambenoj zgradi otuđio dva bicikla, vlasništvo 37-godišnjakinje iz Otočca. 

Tijekom noći 03./04. studenog u Perušiću, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 64-godišnjaka iz Perušića, iz koje je otuđio za sada neutvrđenu količinu novca i nakita. 

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica